Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:34:40

Микола Звєрєв: "205 округ - це мій майдан номер три". ВІДЕО

01.07.2015   21:03Агенцiя

У середу 1 липня відбулася прес-конференція кандидата в народні депутати, голови обласної ради Миколи Звєрєва. Він привітав всіх кандидатів в народні депутати та закликав їх до чесної та демократичної боротьби за депутатський мандат.

Також Микола Вікторович наголосив на тому, що влада Чернігова повинна забезпечити проведення демократичних виборів.

В ході прес-конференції Микола Звєрєв повідомив, що йде у відпустку для проведення своєї передвиборчої кампанії, чим демонструє виконання закону та запобігає використанню адмінресурсу у своїй боротьбі.

- Хочу привітати з рекордом, який встановлений в українській політиці: для участі у виборах на 205 окрузі зареєструвалося 127 кандидатів. Це говорить про те, що Чернігівщина є надзвичайно привабливим краєм, ми відстояли демократію, не піддалися сепаратизму, разом пройшли Революцію гідності. І сьогодні на теренах України – Європейського простору – Чернігівщина продемонструвала себе як край, який став щитом на північному сході України, який довів, що чернігівці є патріотами. Ми пройшли багато випробувань. Революція продовжується. Зараз у мене таке відчуття, що мій перший майдан був на Майдані, другий – це боротьба за місцеве самоврядування, за реформи і зміни в країні. І одна із моїх особистих причин чому я йду на вибори - відчуваю, що боротьба продовжується. І округ 205 – це мій майдан номер три, - сказав Микола Звєрєв.

Чернігівський 205 округ стає знаковим для політикума України. Політик вважає, що це знакові вибори для українського суспільства і саме тут впливові фінансово-промислові групи, політичні клани, політичні партії та потужні групи проводять власні змагання і фактично влаштовують у Чернігові репетицію майбутніх місцевих виборів.

На думку Миколи Звєрєва деякі кандидати, фактично стали політичними окупантами. А використання адмінресурсу, створення спеціальних умов для одних кандидатів, неповага до інтересів чернігівців – все це обманює виборців і лише задовольняє чиїсь інтереси.

Наприклад, створення Ради регіонального розвитку – це чудова ідея. Але цей орган є колегіальним і має працювати для всієї Чернігівської області, а не тільки для обласного центру. І до речі, до цієї ради мають входити представники всієї громади, і не повинно бути одноосібного управління. Бо в такому випадку це можна розцінювати як прояв адмінресурсу.

Так само, на думку кандидата в народні депутати, неповагою до містян є встановлення намету в центрі міста. Микола Звєрєв прокоментував це так: «З’явилася юрта хазарська – просто посеред міста на траві навпроти церкви Михайла і Федора. Це такий начебто виклик громаді Чернігова».

- І таких фактів можна називати десятки. Саме тому сьогодні хочеться отримати відповідь чи спроможна чернігівська громада захистити себе від політичних окупантів, які хочуть використати її у своїх політичних цілях, перерозподілі політичного впливу у парламенті та бізнес-інтересів, - сказав Микола Звєрєв.

І додав, що має побоювання: політичні гравці можуть використати громаду Чернігова, застосовуючи різноманітні технології, купуючи обіцянками, заявами, грошима, тощо. Але він переконаний, що чернігівці – це люди, які не продаються, які мають свій власний сильний характер, недарма Чернігівщина – це Сіверський край.

- Я пішов на вибори, щоб захистити інтереси чернігівців, зробити все можливе, щоб представником у парламенті була місцева людина, якій болять проблеми Чернігівщини, яка розуміє як їх вирішувати і вона зможе представляти інтереси громади. Все оцінять люди. Піду до людей. Іншого шляху немає, - сказав Микола Звєрєв. - Я прийняв рішення боротися за чистоту цих виборів, боротися із тою корупцією і тими викликами, які будуть на 205 окрузі, з метою відстояти інтереси чернігівської громади.

Він побажав чернігівцям зробити свій демократичний вибір і довести, що у нашому місті проживають люди, які можуть достойно і чесно зробити свій вибір.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.