Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:28:33

Кандидатом від "Солідарності" на проміжних виборах став Сергій Березенко

13.06.2015   10:44Агенцiя

Партія «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» визначилася з кандидатом, який братиме участь у проміжних виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №205.

Ним став Сергій Березенко. Таке рішення одностайно ухвалив XII позачерговий з’їзд партії 12 червня 2015р.

Кандидатуру Сергія Березенка ініціювала Чернігівська міська організація партії «Солідарність» –  Блок Петра Порошенка», яка напередодні ухвалила звернення до керівних органів партії. Сергій Березенко подякував однопартійцям за підтримку, зазначивши, що чітко розуміє завдання, які стоять перед ним, і свою відповідальність.

- Довіру людей можна заслужити тільки чесною роботою, конкретними справами. Щоденно працюю над вирішенням проблем Чернігова та регіону. Тому певен, що нам під силу виправдати надії виборців, - зазначив Березенко, який є відповідальним за Чернігівщину у Раді регіонального розвитку.

Свою позицію щодо кандидатури, яка представлятиме політичну силу на виборах висловили й інші учасники з’їзду.     

 - Ми дуже виважено підходили до вибору кандидата. Сергій Березенко опікується Чернігівщиною, знає про проблеми, які є в регіоні, тому, на мою думку, альтернативи Сергію Івановичу у з’їзду не було. Більше того – переконаний, що від цього рішення виграють і самі мешканці Чернігова,  - розповів  Володимир Прокопів, лідер групи «Солідарність» в Київраді.

 - З’їзд взяв до уваги звернення від Чернігівської міської організації партії «Солідарність» –  Блок Петра Порошенка», яка висунула кандидатуру Сергія Івановича. Проте всередині партії давно назрівало таке рішення, адже Березенко молодий, перспективний політик. Ми прийняли рішення, що всі члени партії братимуть активну участь у виборчій кампанії, адже це наша спільна справа,- Руслан Князевич, Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка – Солідарність», голова Комітету з питань правової політики та правосуддя.

Як відомо, проміжні вибори до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №205 (м. Чернігів) відбудуться 26 липня 2015го року. Валерій Куліч, обраний народним депутатом у цьому окрузі у 2014-му році, склав свої повноваження у зв’язку з призначенням його головою Чернігівської обласної державної адміністрації..

PR

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини