Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:07:48

Про клопотання Всеукраїнської Громадської організації "Передові правові ініціативи". ДОКУМЕНТ

08.06.2015   10:36Агенцiя

До Центральної виборчої комісії надійшло клопотання Всеукраїнської Громадської організації "Передові правові ініціативи" щодо надання дозволу мати офіційних спостерігачів під час проміжних виборів народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205.

Розглянувши зазначене клопотання та додані до нього документи, Центральна виборча комісія встановила.

Всеукраїнська Громадська організація "Передові правові ініціативи" зареєстрована Дніпровським районним управлінням юстиції у місті Києві, про що видано свідоцтво від 14 березня 2007 року № 2632, і її діяльність відповідно до пункту 1.2 статуту цієї організації (зареєстрованого зі змінами Дніпровським районним управлінням юстиції у місті Києві 13 серпня 2014 року) поширюється на територію України.

За змістом пунктів 2.2 та 2.3 статуту Всеукраїнської Громадської організації "Передові правові ініціативи" вона, зокрема, бере участь у виборчому процесі, здійснює моніторинг та спостереження за ходом виборчого процесу, в порядку, встановленому виборчим законодавством України.

Частиною першою статті 77 Закону України "Про вибори народних депутатів України" визначено, що у виборчому процесі можуть брати участь офіційні спостерігачі від громадських організацій.

Згідно з частиною двадцять другою статті 107 указаного Закону громадська організація, до статутної діяльності якої належать питання виборчого процесу та спостереження за ним, зареєстрована в установленому законом порядку, не пізніш як за п’ятдесят днів до дня голосування може звернутися до Центральної виборчої комісії з клопотанням про дозвіл мати офіційних спостерігачів під час, зокрема, проміжних виборів народних депутатів України у порядку, передбаченому цим Законом.

Враховуючи викладене, відповідно до пункту 12 частини другої статті 30, частини першої статті 77, частин другої, третьої статті 78, частини двадцять другої статті 107 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 – 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Надати Всеукраїнській Громадській організації "Передові правові ініціативи" дозвіл мати офіційних спостерігачів під час проміжних виборів народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205.

2. Копію цієї постанови видати представнику Всеукраїнської Громадської організації "Передові правові ініціативи".

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини