Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:01:43

Головою Варвинської райдержадміністрації залишилася Любов Доля

05.06.2015   07:44

Згідно з розпорядженням Президента України, очолювати Варвинський районом залишилася Любов Доля.

4 червня перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич представив перепризначену голову районної державної адміністрації активу району.

У ході зборів активу перший заступник голови облдержадміністрації відмітив, що в складний час доводиться працювати керівнику виконавчої гілки влади, окреслив основні завдання, які стоять перед районною владою та її керівником. Серед них – оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги, надання всебічної допомоги та підтримки демобілізованим воїнам АТО, соціальному захисті мобілізованих та родин загиблих на сході України, добровільне об’єднання територіальних громад. Побажав єдності і розуміння, успішної реалізації завдань державної політики.

Любов Доля подякувала Президенту України Петру Порошенку, керівництву області, за велику довіру. Зазначила, що у непростий час вона взяла на себе цю відповідальність, але висловила надію на підтримку і допомогу усієї районної громади.

Від органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу району голову районної державної адміністрації привітав голова районної ради Петро Бакуменко та інші.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.