Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:33:43

Представлено нового начальника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

17.04.2015   07:25Агенцiя

Ним став полковник Володимир Єгоров, який з 2008 по 2010 роки обіймав посаду начальника Чернігівського прикордонного загону.

Північне регіональне управління відповідає за охорону державного кордону в межах Чернігівської, Київської, Житомирської, Волинської та Рівненської областей.

Представляв Володимира Єгорова колективу Чернігівського прикордонного загону перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Василь Серватюк. Він подякував новому керівнику Північного регіонального управління за мужність і патріотизм, проявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Там Володимир Єгоров перебував з вересня 2014 по квітень 2015 року.

У представленні взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв та начальник Чернігівського прикордонного загону Ігор Тимчук.

 

 

Довідково:

Північне регіональне управління охороняє ділянку державного кордону України з Росією, Білоруссю та Польщею загальною протяжністю 1358,6 км (у тому числі сухопутна - 985,7 км; річкова - 370,7 км; озерна - 2,2 км). Ділянка кордону з Російської Федерацією – 183 км, Білоруссю – 1061,1 км, Республікою Польща – 114,5 км.

Північне регіональне управління, як територіальний орган охорони кордону в системі Державної прикордонної служби України згідно компетенції, визначеної законодавством України, виконує завдання щодо забезпечення недоторканності кордону, запобігання конкретним злочинам та адміністративним правопорушенням, пов'язаним з протиправною діяльністю на кордоні, їх виявлення, припинення, проведення дізнання, здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення.

Підрозділи прикордонних загонів дислокуються на території 5 областей (Чернігівської, Київської, Житомирської, Рівненської та Волинської) та 19 прикордонних районів України. Безпосередньо державний кордон охороняють 24 відділи прикордонної служби.

На ділянці відповідальності регіонального управління відповідними міжурядовими Угодами визначено 54 пункти пропуску та 7 пунктів контролю. Станом на 1 січня 2011 року функціонують 31 пункт пропуску через державний кордон та 4 пункти контролю (міжнародних – 17, міждержавних – 5, місцевих – 9).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини