Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:21:33

100 днів роботи народних депутатів з Чернігівської області у Верховній Раді восьмого скликання

18.03.2015   18:33Агенцiя

18 березня у дискусійному клубі "Експертна думка" відбувся круглий стіл на тему «100 днів роботи парламентарів Чернігівщини: перші підсумки», ініціаторами якого є Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з дискусійним клубом «Експертна думка» та проектом «Чернігівський монітор».

Наприкінці березня виповнюється 100 днів з моменту набрання повноважень діючим корпусом нардепів Верховної Ради. Традиційно в цей час підводяться перші підсумки роботи народних обранців.

Під час роботи круглого столу Павло Пущенко, голова освітнього центру «Ініціатива», представив чернігівським журналістам, експертам, політологам, представникам народних депутатів та всім зацікавленим моніторинг діяльності політиків пов’язаних з Чернігівською областю*. Експерт зокрема порівняв активність роботи депутатів, кількісні показники діяльності законотворців та чисельність поданих ними та прийнятих законопроектів.

«Основна робота депутатів – законотворча, але їй приділяється менше уваги, аніж громадській діяльності», - констатував Юрій Паперний, оцінюючи якість роботи депутатів та їх активність в медіа-просторі. Також політичний експерт відзначив труднощі в, здавалося б, елементарному – підрахувати кількість депутатів, що представляють Чернігівщину в Парламенті, наразі їх нарахували 16:
1. Амельченко Василь Васильович
2. Атрошенко Владислав Анатолійович
3. Бублик Юрій Васильович
4. Давиденко Валерій Миколайович
5. Дмитренко Олег Миколайович
6. Євлахов Анатолій Сергійович
7. Кодола Олександр Михайлович
8. Куліч Валерій Петрович
9. Купрієнко Олег Васильович
10. Лозовой Андрій Сергійович
11. Ляшко Олег Валерійович
12. Насіров Роман Михайлович
13. Попов Ігор Володимирович
14. Романова Анна Анатоліївна
15. Савченко Олексій Юрійович
16. Черненко Олександр Миколайович

Також виступаючі відмітили складність відстежити роботу депутатів в медіа. Останнім часом в цьому допомагають помічники депутатів, що публікують інформаційні повідомлення на сайті Верховної ради, на персональних сайтах та сторінках в соцмережах.

Представники народних депутатів Чернігівщини, що також брали участь в обговорені, прозвітували про активізацію роботи їх керівників в регіоні та звернулися до бажаючих подати звернення до депутатів чи прийти особисто до них слідкувати за інформацією в ЗМІ та мережі про приймальні дні відповідних народних обранців.

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.