Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:05:43

В обласній раді обговорили питання реорганізації Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності

06.03.2015   10:17Агенцiя

5 березня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провів нараду, на якій розглядалося питання про хід виконання рішення обласної ради від 23 січня 2015 року «Про реорганізацію комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» Чернігівської обласної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» Чернігівської обласної ради».

В нараді взяли участь голова профільної постійної комісії обласної ради з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Іван Чаус та члени цієї комісії Едуард Шуман і Валентин Курінний, заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Ігор Григорєв, голова комісії з припинення юридичної особи комунальний заклад «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» обласної ради Сергій Степаненко, директор комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» Володимир Магеррамов, представники громадськості та ЗМІ.

Звертаючись до учасників засідання, Валентин Мельничук зазначив, що при розгляді даного питання на сесії обласної ради висловлювалася стурбованість депутатів, представників громадськості стосовно того, наскільки було враховано інтереси трудових колективів та спортсменів обох комунальних закладів, що реорганізуються. Отож, за словами заступника голови обласної ради, метою сьогоднішнього зібрання є узгодження всіх гострих моментів, що можуть виникнути внаслідок реалізації даного рішення обласної ради.

Як відомо, розробником проекту згаданого рішення обласної ради виступив Департамент сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, в сфері управління якого знаходяться ці спортивні школи.

Голова постійної комісії з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Іван Чаус у своєму виступі акцентував увагу на необхідності створення контрактної основи для призначення керівника реорганізованого комунального закладу, а для цього буде підготовлено Звернення до профільного Комітету Верховної Ради та Уряду щодо ініціювання внесення відповідних змін до законодавства України.

Учасники наради також обговорили технічні та кадрові питання обласної школи вищої спортивної майстерності, а також Положення про цей заклад та інші питання.

На завершення наради Валентин Мельничук зазначив, що діалог про хід виконання рішення обласної ради від 23 січня 2015 року про реорганізацію комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» шляхом приєднання до комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» продовжиться наступного тижня. Також всі бажаючі зможуть внести свої пропозиції і до Положення про цей комунальний заклад обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини