Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:08:27

Анатолій Мельник: Владі час прозвітувати про зроблене за рік

26.02.2015   09:17Агенцiя

Цього тижня рівно рік як Кабінет Міністрів під керівництвом Яценюка взяв на себе відповідальність за країну.

Тож саме час прозвітувати, вважає Анатолій Мельник, депутат Чернігівської обласної ради.

Україна змінилася до невпізнання. Війна на нашій території поставила питання безпеки кожного українця на перше місце. Країна наблизилася до найглибшої економічної прірви за всі роки Незалежності.

Ось тільки деякі цифри. У 2014 році економіка занурилася в глибоку рецесію, падіння ВВП у 2014 році за прогнозами складе мінімум 6,7%. Падає виробництво, скорочуються робочі місця, зменшується обсяг інвестицій. А те, що сталося з курсом гривні, інакше, як економічною диверсією проти самих основ української державності не назвеш: курс гривні упав УЧЕТВЕРО! Уряд Яценюка затягує Україну в «клуб найбідніших держав».

Всі ці цифри говорять про те, що Уряд Яценюка в реальності виконав єдину свою обіцянку — він дійсно став «урядом камікадзе». Ось тільки потягнув він за собою вниз усю країну.

- Руйнується демократична держава. «Віджимаються» телеканали, які дозволяють собі критикувати уряд.

- На високі державні посаді призначаються іноземці з не завжди бездоганною репутацією.

- Обіцяється децентралізація, а на ділі у областей відбирається ще більше бюджетних коштів.

- Некомпетентність та відсутність реформ списується на війну.

- Кадрова політика уряду також викликає подив.

- Вже давно «напрацювалась» на звільнення голова Національного банку Гонтарєва, яка фактично розвалила валютно-фінансову систему держави.

«Якщо говорити про нашу область, то вже майже півроку не призначається голова обласної державної адміністрації. А рішення депутатів облради з цього приводу проігноровано. На мою думку, слід підтримати вимоги Опозиційного блоку щодо публічного звіту влади, яка не може запропонувати країні програму реформ. А своїми непрофесійними діями доводить людей до зубожіння. Потрібно, нарешті, від слів переходити до конкретних справ», — упевнений депутат обласної ради Анатолій Мельник.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.