Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:16:23

Сергій Журман: Рік буде складним, тому усім треба працювати з максимальною відповідальністю

13.01.2015   08:05Агенцiя

На цьому в.о. голови обласної державної адміністрації наголосив 12 січня під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Він акцентував увагу присутніх на необхідності у найкоротші терміни завершити процес формування основного фінансового документу області, адже вже наступного тижня проект бюджету планується розглянути на сесії обласної ради.

Також під час наради були озвучені основні завдання на найближчий час, які стосуються життєзабезпечення регіону. Це, зокрема, виплата зарплат та пенсій, вчасні розрахунки за спожиті енергоносії, надання соціального захисту та підтримки особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та зони проведення АТО та інші.

– 2015-й рік обіцяє бути надзвичайно складним у бюджетному плані і на рівні держави, і на рівні області. Маємо бути готовими як до зовнішніх, так і внутрішніх викликів. Тому закликаю всі служби, управління та департаменти до спільної, злагодженої та скоординованої роботи. Ми несемо солідарну відповідальність за збереження стабільної ситуації в регіоні та вирішення непростих завдань, що виникнуть протягом року, - підкреслив Сергій Журман.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини