Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:30:15

Привітання Валерія Дубіля з Новим роком та Різдвом Христовим

06.01.2015   09:42Агенцiя

Дорогі наші, рідні земляки!

Від усієї команди «Батьківщини» Чернігівщини сердечно вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Ісус Христос приніс у наш світ Новий Завіт і дві найголовніші заповіді: возлюби Господа і ближнього свого. Від щирого серця бажаємо будувати своє життя у світлі цих заповідей.  Тоді життя на нашій землі буде гарним і щасливим.
Миру і любові бажаємо нашій неньці Україні, нашій Чернігівській святій землі та кожній родині.

Ми просимо вас у ці святкові дні зібратися великою родиною, міцно взятися за руки, подивитися одне одному в очі і сказати такі важливі слова: «пробач», «дякую», «вірю», «люблю». А найголовніше -  загадати єдине бажання – послати мир у наші душі і  зміцнити їх вірою.  Щоби в наших оселях та рідній Україні запанували мир і затишок.

З любов’ю  
голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль

PR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини