Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:39:30

Членам родин загиблих учасників АТО вручили державні нагороди

06.01.2015   08:11Агенцiя

5 січня, в обласній державній адміністрації відбулося урочисте вручення нагород сім’ям загиблих учасників АТО. Державні нагороди рідним героїв вручив в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указами Президента України нагороджено трьох військовослужбовців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» УМВС України в Чернігівській області та бійця військової частини В1688, які загинули під час виконання службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджені старший сержант міліції Найдьон Олександр Вікторович, рядовий міліції Іщенко Андрій Васильович, рядовий міліції Запека Віктор Олександрович, сержант військової частини В1688 Куц Геннадій Володимирович.

- Ці військовослужбовці віддали своє життя заради майбутнього нашої країни, миру і життя прийдешніх поколінь. Я вірю в те, що історія, час розставлять всі крапки над «і» і ми будемо жити в оновленій, незалежній, процвітаючій країні, - підкреслив Сергій Журман.

Бойові побратими військовослужбовців подякували рідним загиблих героїв за те, що виховали таких завзятих, чесних хлопців, справжніх патріотів нашої країни.

Учасники заходу вшанували пам’ять всіх загиблих бійців, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України, хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіального стенду на Красній площі обласного центру.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини