Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:47:29

У центрі уваги постійної комісії – діяльність ПАТ "Укрнафта"

26.12.2014   16:07Агенцiя

26 грудня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів.

Депутати розглянули низку документів про надання спеціальних дозволів та клопотань. Зокрема, погодили спеціальний дозвіл про створення геологічних територій та об'єктів по практичній апробації новітніх вітчизняних методів пошуку й видобутку нафти і газу Галицької та Лукашівської площ товариством з обмеженою відповідальністю «Салсофі Корпорейшн».

Стосовно питання про зупинення дії спеціальних дозволів на користування надрами в області ПАТ «Укрнафта», яке розглядалося на попередньому засіданні постійної комісії, то Арсен Дідур повідомив, що 24 грудня направлено відповідне Звернення до Президента України щодо проведення позапланових перевірок господарської діяльності ПАТ «Укрнафта».

Крім того, членами робочої групи, яка була створена за рекомендацією депутатів профільної комісії для вивчення порушеного питання, підготовлено проект Звернення до Державної служби геології та надр України щодо зупинення дії спеціальних дозволів ПАТ «Укрнафта». Депутати профільної комісії підтримали дане Звернення та винесли його на розгляд чергового пленарного засідання обласної ради.

Обговоривши ще кілька питань порядку денного, члени постійної комісії затвердили план своєї роботи на наступний 2015 рік.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини