Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:25:30

Керівники області привітали працівників соціальної сфери

30.10.2014   08:26

Традиційно, у першу неділю листопада відзначається професійне свято працівників соціальної сфери. З цієї нагоди з кращими працівниками соціальних установ та організацій зустрілися в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман та голова обласної ради Микола Звєрєв.

У вітальному слові Сергій Журман високо відзначив роботу більш ніж п’ятитисячної армії соціальних працівників Чернігівщини, які роблять значний внесок у підтримку соціально незахищених верств населення.
– Щодня ви допомагаєте саме тим, хто найбільше потребує цієї допомоги – пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни та праці, одиноким людям похилого віку, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, ліквідаторам та постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Сьогодні до них додалися ще й сім’ї мобілізованих до лав Збройних Сил України, родини загиблих під час проведення антитерористичної операції та вимушені переселенці з території Автономної Республіки Крим, Севастополя, Луганської та Донецької областей. Специфіка цієї роботи вимагає не тільки високого професіоналізму, своєчасного та ефективного виконання поставлених завдань, а й таких найважливіших людських якостей, як гуманізм, милосердя, тепло та небайдужість до людських проблем, - наголосив в.о. голови облдержадміністрації.

Звертаючись до учасників урочистостей, Микола Звєрєв, зокрема, зазначив, що День працівника соціальної сфери – свято людей, які свідомо взяли на себе обов'язок турбуватися про немічних та незахищених співгромадян.
– Вашої уваги потребують тисячі громадян області, і в першу чергу – інваліди, діти-сироти та малозабезпечені і багатодітні родини. Нині вам додалося роботи по забезпеченню соціального захисту громадян, які потрапили у складні життєві обставини, зокрема, членів родин мобілізованих та загиблих під час проведення антитерористичної операції, а також переселенців з анексованих територій, – наголосив керівник представницької влади Чернігівщини. Він також підкреслив, що завдання, які стоять перед соціальною сферою сьогодні, як ніколи вимагають від її працівників не лише високого професіоналізму та відповідальності, але і якостей, які не визначаються посадовими інструкціями – щирості та повної самовіддачі.
– Не завжди держава може у повній мірі задовольнити потреби громадян. І ось саме ці прогалини у законодавстві та недопрацювання окремих чиновників ви заповнюєте та компенсуєте своєю щоденною роботою, – підкреслив Микола Звєрєв та побажав присутнім міцного здоров'я, благополуччя, миру та подальших успіхів у роботі, а за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм вручив кращим працівникам відзнаки та почесні грамоти обласної ради.

Сергій Журман та Микола Звєрєв вручили відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.

За особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:
Заяць Валентину Михайлівну
- начальника відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Городнянської районної державної адміністрації;
Рогову Валентину Вікторівну
- начальника відділу субсидій та адресної соціальної допомоги управління соціального захисту населення Менської районної державної адміністрації;
Шинкаренко Катерину Вікторівну
- соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Носівської районної державної адміністрації.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:
Батрак Наталії Анатоліївні
- заступнику начальника, начальнику відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Борзнянської районної державної адміністрації;
Брагинець Олені Миколаївні
- начальнику відділу з питань трудових ресурсів та зайнятості населення управління праці та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації;
Вітер Ірині Миколаївні
- головному спеціалісту відділу надання соціальних послуг Чернігівського районного центру зайнятості;
Музиченко Людмилі Миколаївні
- заступнику директора – начальнику відділу надання соціальних послуг Носівського районного центру зайнятості;
Омелечко Наталії Миколаївні
- соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської районної державної адміністрації;
Очередько Тетяні Володимирівні
- директору Сосницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
Ревенок Тетяні Ярославівні
- начальнику другого відділу з нарахування та виплати допомоги, компенсацій та інших виплат Чернігівського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат;
Cамійленку Геннадію Леонідовичу
- заступнику начальника – начальнику відділу праці управління соціального захисту населення Талалаївської районної державної адміністрації.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.