Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 01:11:24

В атмосфері розуміння і конструктивізму

25.10.2014   07:46Агенцiя

24 жовтня відбулася двадцять п'ята сесія Щорської районної ради шостого скликання, участь в якій взяв голова обласної ради Микола Звєрєв.

Місцеві народні обранці розглянули низку бюджетних і комунальних питань, затвердили доповнення до Програми підтримки сімей батьків загиблих воїнів-афганців на 2011-2015 роки, проголосували за Програму із забезпечення безкоштовним гарячим харчуванням дітей шкільного віку, батьків військовослужбовців учасників антитерористичної операції, що навчаються у загальноосвітніх школах району на 2014 рік, тощо.

Було також схвалено звернення Прилуцької райради до Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників, погоджено питання соціальної підтримки військовослужбовців - учасників антитерористичної операції на сході України.

Неабиякий інтерес у присутніх учасників сесії викликала думка очільника області Миколи Звєрєва про стан справ у промисловій і сільськогосподарській галузях, нинішню ситуацію на прикордонні і у зоні АТО.

Своїм життєвим кредо Микола Звєрєв назвав боротьбу за життя і мир кожного полісянина, кожного великого і малого земляка, стремління обласної команди здійснювати дієві кроки задля поліпшення спільного добробуту, соціального захисту краян.

- Щорський район, інші території Чернігівщини у своїх розбудовчих кроках завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади, - підкреслив у своєму виступі голова обласної ради Микола Звєрєв.


За повідомленням Щорської районної газети «Промінь»

 

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини