Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:44:45

Головне завдання "Опозиційного блоку" у парламенті — захистити людей

23.10.2014   18:14Агенцiя

Політики, підприємці та громадські діячі, які об’єднались в «Опозиційний блок», назвали головну мету, з якою йдуть до парламенту. Це — захист людей.

Захист людей від влади, яка розвалює економіку і лякає своїх власних громадян людьми з автоматами на вулицях.

Влада відкрито воює з опозицією

Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко в ефірі телеканалу «Україна» у середу, 22 жовтня.

«Сьогодні йде відкрита війна влади з опозицією. Доходить до побиття, арешту активістів «Опозиційного блоку». Але ми не боїмося подібних проявів, тому що правда за нами, ми доносимо її людям. Ми будемо здійснювати опір цій владі, захищати кожен голос, який вона має намір вкрасти на цих виборах», — зазначив політик.

Коментуючи тему відновлення Донбасу, Юрій Бойко зазначив, що за попередніми підрахунками для цього знадобиться близько 25-и мільярдів гривень. За його словами, на першому етапі необхідно 15 мільярдів — для закриття питання соціальних виплат і запуску процесу відновлення постраждалої інфраструктури сходу.

«Донбас вимагає серйозного відновлення. У нас є конкретний план для цього і ми вже почали його реалізовувати. Зокрема, з нашою допомогою вчора було запущено підприємство Сєверодонецький «АЗОТ», яке забезпечує більш 7000 робочих місць, що є суттєвим внеском в економіку цього регіону. Ми проводимо роботу, щоб на територіях, підконтрольним українській влади, запускалися підприємства, щоб вони давали роботу людям. Це одна з основних задач, яку сьогодні реалізовує «Опозиційний блок», — підкреслив Юрій Бойко.

Опозиція не дозолить владі знищити країну

Світовий досвід каже, що парламент не може ефективно працювати без сильної опозиції.

«Пройшовши до парламенту, ми будемо якраз сильною опозицією. Ми не дамо владі дрімати, не дамо їм красти, зловживати владними повноваженнями, обманювати людей. Це завдання ми виконаємо», — наголошує Юрій Бойко.

Опозиціонери вважають, що чинна влада, зі своїми слабкими лідерами і провальною політикою, не здатна врятувати економіку України.

Більше того, влада продовжує казати неправду своїм громадянам, що включить опалювання, хоча вона знає — газу на опалювання цієї зими не вистачить. Незважаючи на нескінченні переговори, цій владі не довіряють ані міжнародні партнери, ані народ України.

«За останні півроку влада зруйнувала нашу економіку, її неефективні рішення привели до зростання цін на продукти харчування. Наші люди з жахом дивляться на зростаючі ціни, тому що уряд утримує заробітну плату і пенсії на рівні бідності. Тому опозиціонери об’єднались для збереження країни. І напрацювали план порятунку та захисту країни. Його реалізація дозволить зупинити війну, відновити економіку, зберегти робочі місця і не допустити колапсу країни», — вважає Анатолій Мельник, депутат Чернігівської обласної ради.

У Опозиційного блоку є план відновлення економіки і захисту людей. Його реалізація дозволить зупинити війну, зберегти робочі місця і не допустити колапсу країни.

Політична партія «Опозиційний блок» бере участь у позачергових парламентських виборах. Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба «Опозиційного блоку»

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.