Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:13:46

Микола Томенко підтримав єдиного кандидата від демократичних сил

22.10.2014   09:47Агенцiя

Лідер партії "Блок Петра Порошенка", народний депутат України Микола Томенко підтримав Анатолія Євлахова, єдиного кандидата від демократичних сил у 207-му виборчому окрузі.

Про це народний депутат заявив під час зустрічі з жителями Корюківки, яка відбулась 21 жовтня у районному будинку культури.

"Український народ обрав президента, працює народний уряд, тож тепер треба обрати до Верховної Ради достойних кандидатів, які зможуть ухвалювати закони, що покращать життя людей", - зазначив Микола Томенко під час виступу.

Він також наголосив на необхідності мирного врегулювання конфлікту на сході країни, подолання корупції, зменшення кількості чиновників і депутатів усіх рівнів.

"Я не розумію, навіщо нам 450 депутатів у Верховній Раді і 120 - у Київській міській раді? Хто їх всіх знає? У цивілізованих європейських країнах народних обранців набагато менше, але якість життя в цих країнах набагато вища за нашу" - заявив він.

Крім того, Микола Томенко наголосив на неприпустимості обрання до українського парламенту представників старої влади.
"Ми не повинні допустити, щоб усілякі продавці "тушок" на кшталт "рибакових" знову пройшли до Верховної Ради. Ми мусимо змінити країну на краще, а для цього треба обрати до вищого законодавчого органу інших - порядних - людей", - заявив він.

Цю думку підтримав кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов, висунутий партією "Блок Петра Порошенка".

"У новій Верховній Раді не повинно бути старих облич, які зганьбили себе співпрацею з режимом Януковича. Я вірю, що у жителів районів, які входять до 207-го виборчого округу, є сили й здоровий глузд, щоб знову не обрати собі "гречкосіїв" і "паско-свічкодавателів", - наголосив він.

На переконання кандидата, майбутнє країни робиться не банкою варення і не пачкою печива, а кропіткою працею однієї команди, яка поєднана спільною ідеєю та переконаннями.

PR

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.