Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:14:48

ТРОФИМЕНКО єдиний з усіх кандидатів у депутати у 207 окрузі підписав угоду з рухом ЧЕСНО

17.10.2014   17:05Агенцiя

Володимир Трофименко єдиний з усіх кандидатів у депутати у 207 окрузі підписав угоду з координатором руху ЧЕСНО на Чернігівщині, що він нічого не приховує і не буде приховувати від виборців.

І один в окрузі воїн!

- Моє життєве кредо -„Закон і порядок”.  Це девіз усього мого життя. Щоб боротися з корупцією, треба бути самому  чистим і прозорим перед законом, - сказав на підписанні кандидат  в депутати Заслужений юрист України Володимир Трофименко.

Координатор руху ЧЕСНО, відзначив відкритість кандидата і прозорість витрачання їм коштів на передвиборчу агітацію у виборчій  кампанії.

Адже із 17 кандидатів в окрузі лише Трофименко виявився готовим до боротьби з корупцією на всіх рівнях від чиновників –держслужбовців до всіх парвоохоронців, від кого залежить нормальне життя громадян.

Тепер жителі Городнянського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького, Щорського районів після обрання   депутатом матимуть свого захисника у владі на всіх рівнях – від села до Верховної Ради України.

Політичні експерти відзначають, що Трофименко невипадково одержав орден першого ступеня „За заслуги у захисті прав  і свобод людини”.



Перевірка на прозорість

Громадський рух ЧЕСНО ставить на меті з чесних депутатів  утворити ЧЕСНУ РАДУ у 2014 році.
Це вклад громадськості у боротьбу з корупцією в Україні. Також учасники Руху переконані, що до наступного парламенту не мають права потрапити ті нардепи, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня та кандидати, які є фігурантами корупційних розслідувань.  А таких  кандидатів   у 207 окрузі є аж два. Обидва вони нинішні  депутати  Верховної Ради.

Трофименко ставив запитання такому депутату на публічних дебатах кандидатів у Городянському районному будинку культури:

 -Як і чому ви голосували за закони „16 січня”, які розв’язали кровопролиття в Україні?

Коли кандидат в депутати  стає ЧЕСНИМ.

На вимогу громадського руху Володимир Трофименко надав  свою повну і  відкриту автобіографію. Відкрив повну майнову декларацію кандидатів за 2013 рік.

Оприлюднив проміжний фінансовий звіт про надходження коштів виборчого фонду, а за 5 днів до дня голосування  зобов’язався оприлюднити деталізований фінансовий звіт про використання  коштів під час підготовки та проведення позачергових парламентських виборів.

Зобов’язався оприлюднити інформацію про джерела коштів, використаних для виборчої кампанії. Все це робиться для того щоб до нової Верховної Ради України не потрапили «небезпечні кандидати». Щоб виборці  знали,  що кандидат пройшов перевірку ЧЕСНО  і змогли зробити усвідомлений вибір в день голосування 26 жовтня.

Юрій СЛОБОДА

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.