Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:22:21

Голосую за Анатолія Долеско

17.10.2014   10:56Агенцiя

Біатлоністи з кандидатом визначилися.

Оксана Хвостенко, чотирикратна призерка чемпіонату світу з біатлону:

— На питання, як я пов’язала своє життя зі спортом, відповідаю просто: прийшла покататися на лижах і… залишилася тут до сьогодні. Раніше умов на цій базі практично не було. Тренувалися з перешкодами, бо траса вся у вибоїнах, часто доводилося падати. Але без цього у великому спорті ніяк.
Нині лижна траса в Чернігові вважається однією з найкращих в Україні. Створюються умови для розвитку дітей — їх не порівняєш із тими, коли ми тренувалися.

Маленьких спортсменів тут тренуються, а ми допомагаємо цим талантам стати ще вправнішими. Групи переповнені, особливо взимку, людського ресурсу фізично не вистачає. Утім, навіть не це найбільша проблема чернігівських біатлоністів та лижників.

Лижна траса була неосвітлена, і пізньої пори проводити заняття не було змоги, особливо у зимовий та осінній період.

Коли на нашу базу приїхав Анатолій Долеско й почав розказувати, що допоможе вирішити проблеми із безпросвітним майбутнім траси, у нас зародилася надія. Утім, строки, які від пообіцяв (а це всього лише тиждень), нам здавалися нереальними. Коли ж побачили електриків та перші встановлені ліхтарі, повірили в диво. Ви навіть не уявляєте собі, наскільки це важливо для нас, тренерів, для діток, які тут займаються.

Переконана: біатлонній базі в Чернігові не буде рівних. Більше того, це не просто освітлена траса, це внесок у світле майбутнє наших спортсменів. А вони, я впевнена, не підведуть. Наша збірна найурожайніша в Україні за кількістю нагород на різних змаганнях Європи та світу.

Я знаю, що й сам Анатолій Долеско колись професійно займався спортом. Він розуміє, наскільки це важливо, тому й усіляко підтримує наші ініціативи та починання.
Біатлоністи Чернігівщини — за Долеско!

Саме такі люди потрібні Чернігову

Олена Жовтопляс, директор Чернігівського ліцею №15:


-Як зараз пам`ятаю 1987-й рік. Саме тоді я прийшла в нашу школу № 15 директором :тільки уявити – майже 3000 дітей, 78 класів! Не школа, а вулик! І в цьому вулику я вже 27-м років.

Кожен день у школі -це маленька історія, що повторюється з дня у день, з року в рік. Але з усього все ж таки врізаються в пам`ять окремі учні- особливо обдаровані, відмінники, діти із нестандартним мисленням та поглядом на світ.

У нас зберігаються всі журнали минулих років. Отак відкриваєш, і тут тобі всі списки, кожного починаєш згадувати. 89-й рік особливо запам`ятався. Саме тоді ми створили учнівське самоврядування. Це була ініціатива самих же дітей. Хлопці допомагали найбільше. Анатолій завжди був попереду. По-господарськи виважено підходив до будь-якої справи. Легко організовував навколо себе інших однокласників.

Ось його оцінки. Майже одні п`ятірки. З української мови з хлопців тільки у нього було «відмінно». Дуже старанний, уроків не прогулював. Встигав ще й виступати із естрадним оркестром. В актовій залі в нас була радіорубка -там до пізнього вечора грали.

Анатолій ще в школі був не по дитячому дорослий, уже тоді знав, чого хоче від життя. Його цілеспрямованості можна було тільки позаздрити. Він цікавився історією, аналізував події, робив висновки. І вже тоді мав усвідомлення того, що їхнє покоління стоїть на порозі доленосних змін.

Дуже рада була зустріти  Анатолія, коли прийшов на День учителя із величезним букетом троянд. Статечний дорослий чоловік, а зайшов у свій клас із таким хвилюванням, як школяр. Він ніколи не стояв  осторонь проблем школи, не забуває вчителів. Зараз основна проблема  – матеріально-технічна база закладу . Й Анатолій Долеско всіляко нам сприяє у її  вирішенні. Раніше він  згуртовував однокласників для вирішення питань , а тепер впливових людей та меценатів, які допомагають школам міста виживати у складні часи недофінансування.

Я переконана: з нього вийде хороший політик. Хоча сам він із політикою ніколи не хотів себе пов`язувати. Він умілий керівник, організатор - такі люди потрібні Чернігову. Щоб відчувалася рука дбайливого господаря. Переконана, що з таким представником у Верховній Раді у Чернігова велике майбутнє.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини