Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:32:33

Заява кандидата в народні депутати від Блоку Петра Порошенка Валерія КУЛIЧА

16.10.2014   14:02Агенцiя

Як лідер виборчих перегонів в окрузі 205 хотів би звернутися до інших кандидатів, а також до своїх виборців.

Цими днями я отримав кілька запрошень на дебати від кандидатів. Переконаний, що прямі дебати в прямому ефірі телебачення - європейська та демократична норма ведення виборів. Я розумію, що більшість кандидатів хотіли би провести такі дебати зі мною, як з кандидатом з найвищим рейтингом. Але ж я фізично не зможу провести такі зустрічі в ефірі з усіма 20 кандидатами, які обираються по округу 205.

Тому, запрошую всіх кандидатів задати мені будь-які запитання в понеділок під час теледебатів, які відбудуться на телеканалі «Новий Чернігів». Я готовий до чесної дискусії та готовий відповісти всім кандидатам.

Також хочу закликати своїх опонентів до стриманості та законності у веденні виборчої кампанії. Останнім часом я отримав величезну кількість скарг від моїх виборців на те, що дуже велика кількість агітації деякими кандидатами розміщується в невідведених для цього місцях. Це не лише порушення правил благоустрою, а і свідчення ставлення цих людей до нашого міста.
 Друге, про що хочу сказати - останніми днями на мою адресу ллється надзвичайно багато бруду, псується моя зовнішня реклама, опоненти використовують всі засоби, в тому числі чорний піар. На відміну від них, я чесно йду до людей, намагаюся донести до них свою програму та жодним чином не пробую очорнити когось із моїх опонентів. Думаю, виборці розумніші, ніж думають про них ці горе-кандидати та їх заїзжі політтехнологи. Вони правильно оцінять цей весь бруд та зроблять правильний вибір 26 жовтня.
 
16 жовтня
Валерій КУЛIЧ
PR

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини