Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 12:24:21

Президент ТПП К.Iванов підтримав мирний план Президента та кандидата по округу 205 В. Куліча

02.10.2014   13:59Агенцiя

Президент Чернігвської Торгово-промислової палати Чернігівщини Костянтин Іванов підтримав висування кандидатом у народні депутати Валерія Куліча і засудив «партію війни» під час свого виступу на презентації кандидатів в мажоритарних округах Чернігівщини від партії «Блок Петра Порошенка».

«Коли всі товклися у черзі в порт Южний, щоб продати своє зерно, Валерій Куліч пішов на північ – у країни Балтики. Оце стратег!» - так оцінив кандидата у народні депутати по 205 виборчому округу Валерія Куліча президент Чернігівської регіональної торгово- промислової палати Костянтин Іванов.

Зараз підприємство «Форсаж», генеральним директором якого є Валерій Куліч, успішно торгує з країнами Балтики та Азії. Таким чином, торгові війни, влаштовані Росією проти України, йому не страшні. А розширення ринку для українських аграріїв – дуже наочне. Нема чого зациклюватись на Росії – світ великий!



«Ми говоримо, інвестори, інвестори, чомусь обов’язково маючи на увазі зарубіжних підприємців. Валерій Куліч - справжній інвестор, який сьогодні інвестує», - зазначив президент ТПП.

Зупинився Костянтин Iванов і на людських якостях Валерія Куліча: «Був юнаком - покликали в небо: вчився в нашому училищі льотчиків. Він знає що таке офіцерська честь, честь чоловіка. Прекрасний сім’янин і батько трьох дочок. Меценат, благодійник».

Костянтин Іванов, виступаючи на представленні кандидатів від Блоку Петра Порошенка минулої суботи в обласному театрі, розповів як підприємець, який робив стелу пам’яті хлопців з Чернігівщини,що загинули на Донбасі, сказав: «Якщо буде ще 10-15 прізвищ – доведеться робити другу стелу». Тому ті, хто виступає за війну, хай підійде до цієї стели і оцінить ціну миру. «Мирний план Президента - це політичне регулювання, яке не здає ніяких інтересів. Це те, що ми маємо підтримувати, а Порошенко - той лідер, навколо якого ми маємо гуртуватися», - заявив у своєму виступі Костянтин Iванов.

PR

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини