Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:38:13

Наклепиники відповідатимуть у суді

22.09.2014   17:25Агенцiя

Кандидат у народні депутати України Ігор Рибаков, який балотується як мажоритарник на позачергових виборах до Верховної Ради по 207 виборчому округу подав чотири позовні заяви до суду про захист честі, гідності та ділової репутації, про спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.

Підставою для цього стало поширення посадовими особами- державними службовцями головою обласної ради Миколою Звєрєвим та головою Семенівської райдержадміністрації Сергієм Діденком, а також депутатом обласної ради Сергієм Сергієнком та депутатом Семенівської райради Павлом Бондаренком недостовірної інформації про нього на публічному мітингу, який проходив 12 вересня у Семенівці.

Зазначені особи у своїх виступах звинувачували Ігоря Рибакова у тому, що 16 січня він «підписав закон, який призвів до численних смертей на Майдані», що він «краде та руйнує майно у своєму окрузі», сприяє депресивності Семенівського району та скуповує голоси і що він не має морального права балотуватися у депутати. Ці безпідставні звинувачення — тиск на Ігоря Рибакова, порушенням його прав і свободи, приниження честі і гідності.

А коли на цьому ж мітингу пересічні громадяни жителі району хотіли виступити на захист свого депутата, організатори навіть не допустили їх до мікрофону і не дали слова. Один з учасників мітингу із своєї агітаційної газети зробив кляп і намагався заткнути ним рота Тетяні Зиковій, матері воїна, котрий нині захищає Україну в зоні АТО, аби та не озвучила справедливих претензій до «люстраторів».

Згідно з Конституцією України, Рибаков Ігор Олександрович, як громадянин України, звернувся до суду щодо захисту своїх прав. Відповідачам доведеться у суді надати підтвердження поширеної ними брехливої інформації, озвученої на мітингу 12 вересня.

Ігор Рибаков має документальні підтвердження, фото та відеоматеріали, які засвідчують, що усе сказане на мітингу — наклеп.

 

Прес-служба народного депутата України Ігоря Рибакова

PR

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.