Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:08:55

Чернігівська "Самопоміч" втратила заступника, який одразу перейшов до "Сили людей". ВІДЕО

18.09.2014   11:07Агенцiя

Тільки-но завершився з'їзд нової політичної партії "Самопоміч" - заступник керівника Об'єднання "Самопоміч Чернігівщини" прийняв рішення покинути свою посаду.

"Визнаю свою помилку, коли спочатку повівся на гарну картинку нової партії "Самопоміч", яка, по суті, є просто зміною облич, та новим політичним проектом залежним від лідера, який будується по вертикалі зверху вниз. Побачивши все це із середини, вирішив - це не для мене" - каже екс-заступник керівника Об'єднання "Самопоміч Чернігівщини" Михайло Барбарич.

Після прийняття даного рішення Михайло Барбарич перейшов до партії "Сила Людей" та балотується до Верховної Ради за партійним списком.

Нагадаємо, що керівником "Самопоміч Чернігівщини" стала екс-заступник міського голови Анна Романова.

Garmata-TB

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.