Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:43:06

Стали відомі прізвища "агентів Путіна" в міськраді

09.09.2014   16:08Агенцiя

Позачергову 43 сесію Чернігівської міської ради, ініційовану місцевою фракцією "Батьківщина", не проігнорували комуністи, "Громадська солідарність" (колишня "Громадська думка" і Партія патріотичних сил України), а також більшість депутатів - регіоналів.

Ось імена тих обранців, які знехтували долею жителів ввіреного їм міста:
Вакуленко Сергій Володимирович, Должикова Ірина Олександрівна, Касаткіна Тамара Іванівна, Клановець Іван Васильович, Купцов Валерій Володимирович, Лозбень Надія Миколаївна, Носко Микола Олексійович, Остренко Іван Андрійович, Петрущенков Михайло Миколайович, Сехін Віктор Олександрович, Рейко Марина Миколаївна, Скоробагатько Людмила Іванівна, Солдатов Валерій Володимирович, Трахтенберг Валентина Михайлівна, Фесюн Поліна Миколаївна, Шеремет Олег Семенович, Шкінь Олександр Михайлович, Шкурат Олександр Володимирович, Яхимець Микола Михайлович.

Присутні й сесійній залі люди не раз промовляли, що ці обранці «кинули солдат АТО, родини учасників АТО і сім'ї загиблих в АТО напризволяще».

Відтак люди вважають, що політичні інтриги для подібних обранців виявилися важливішими за людей. Присутні у сесійній залі чернігівці цих обранців охрестили «агентами Кремля».
Крім того, відсутній був і міський голова Олександр Соколов, пішовши у відпустку. Правда, зранку о 8-й дав брифінг, на якому повідомив про те, що їде в зону АТО.

Водночас громадський активіст учасник АТО Ігор Андрійченко на своїй сторінці у соціальній мережі 4 вересня написав: «Щойно комбата поінформували, що завтра вранці йому телефонуватиме Соколов. Питатиме про потреби і нужди батальйону. Це ж треба було прослужити тут 4 місяці, щоб дочекатись уваги мера. З чим пов'язаний такий раптовий прояв уваги? Чернігів заслуговує кращого очільника!».

Існує думка, що до такого вчинку мера Чернігова спонукала заява фракції «Батьківщина» про ініціативу скликання 43 сесії міської ради і винесення на розгляд питань, що стосуються допомоги мобілізованим та їхнім сім ям.

PR

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.