Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:38:57

Звернення депутата обласної ради від Партії регіонів Анатолія Мирошниченка щодо відзначення Дня Незалежності

15.08.2014   20:03Агенцiя

Голові обласної ради Миколі Звєрєву,

головам міських, районних,
сільських та селищних рад
Чернігівської області

Шановний голово, шановні колеги депутати!

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в країні та проведення Антитерористичної операції на Сході України, звертаюся до Вас з пропозицією розглянути на пленарному засіданні ради питання про заборону проведення видовищно-розважальних заходів, за виключенням заходів, спрямованих на підтримку української армії та учасників бойових дій на Сході держави.

У прийнятому рішенні рекомендувати підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, іншим юридичним та фізичним особам при проведенні заходів політичного, культурно-мистецького, просвітницького, спортивного, релігійного, рекламно-інформаційного характеру узгоджувати їх проведення з відділами чи управлінням культури міських (районних) рад шляхом надання організаторами детального плану-сценарію, із зазначенням мети та результату проведення заходу.

Запропонувати відділу цивільного захисту територіального управління МНС України в Чернігівській області заборонити проведення святкових салютів та використання піротехнічних засобів під час проведення культурно-масових заходів.

З повагою,
Депутат Чернігівської обласної ради
Анатолій Мирошниченко

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.