Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:43:03

З полону бойовиків звільнено чотирьох танкістів з Чернігова

04.08.2014   07:12Агенцiя

З полону бойовиків звільнені чернігівські танкісти - службовці в/ч 1815.

Про це у Facebook повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов.

"Из плена освобождены черниговские танкисты. Часть 1815. Сейчас уже в безопасном месте. Едут на Днепропетровск - Шуруб Евгений Николаевич, Иванов Олег Федорович,Трохимец Игорь Степанович, Птуха Андрей Михайлович. Есть еще один. Но тяжелый. Имя пока его не объявляю, надеюсь, что довезем в целости и сохранности. Помолитесь. И сообщите родственникам.", - зазначив Філатов.

Як відомо, 25 липня бригада танкістів була направлена як підкріплення силам АТО на аеродром у Луганську. 26 липня 6 військових потрапили у полон, вони перебували у військовому госпіталі в м. Краснодон (Луганська обл.), у полоні перебували Костянтин Степанець 1985 р.н., Олег Іванов 1986 р.н., Андрій Птуха 1985 р.н., Ігор Трохимець, Євген Шуруб та Максим Вакулик.  Найсерйозніші поранення були у Степанця і Шуруби.

Разом з тим у Міноборони повідомили, що незаконними збройними формуваннями сепаратистів після тривалих боїв були захоплені в полон 15 бійців І окремої танкової бригади (смт Гончарівське). Ще 5 бійців цієї військової частини загинуло. Представники ЗСУ вели переговори щодо звільнення бійців української армії.

Ближче до ночі Дмитро Філатов повідомив: "Пятый будет жить. На границе Харьковской и Днепропетровской области пленных уже встретили наши врачи. Все будет хорошо.  Можно говорить фамилию: Степанец Константин Анатольевич.  Мы делаем все, что можем".

За інформацією Українська правда

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.