Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:21:54

Микола Звєрєв: Спілкуючись із заявниками, розумієш – більшість людей іде до обласної ради відстоювати не власні, а громадські інтереси

24.07.2014   06:41

23 липня голова обласної ради Микола Звєрєв провів черговий прийом громадян, на який прийшли не лише десятки жителів Чернігівщини, але й біженці зі сходу України.

Зокрема, керівники ПАТ «Ніжинський жиркомбінат», порушили перед головою обласної ради питання щодо виробничих проблем. А ось, інвалід першої групи, чернігівець Петро Масол завітав до очільника обласної публічної влади з пропозицією стосовно вирішення наболілої для всіх інвалідів краю проблеми пандусів. Директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка Інна Алефіренко звернулася з питанням допомоги у справі фінансування для потреб тисяч читачів закладу додаткових друкованих засобів масової інформації…

Між тим, на кожен прийом до голови обласної ради все частіше звертаються біженці із східних регіонів України, які просять в основному допомогти із наданням тимчасового житла та працевлаштуванням. Цього разу до нього з проханням допомогти із житловим розміщенням звернулася утікачка з дитиною із міста Молодогвардійськ Луганської області, на що керівник розпорядився відповідальним працівникам органів місцевого самоврядування та виконавчої влади терміново позитивно відреагувати.

Голова обласної ради, спілкуючись з відвідувачами громадської приймальні, запевнив, що влада зробить все залежне, аби кожне із звернень було уважно розглянуто і отримало позитивне рішення.

Принагідно нагадаємо, що відповідно до затвердженого графіка, прийом громадян головою обласної ради здійснюється кожної другої, четвертої середи щомісяця. Попередній запис на прийом відбувається за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 43, каб. 106, або по телефону (0462) 676-652.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини