Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:20:41

На Красній площі відбулась акція протесту "Скасуємо корумповані тарифи"

12.07.2014   21:05Агенцiя

Організаторами акції виступили представники нещодавно створенної Відкритої ради громадських організацій "по люстрації та антикорупційній діяльності", а саме: громадська ініціатива "Автомайдан України", ГО "Черігівська сотня", ГО "Народний контроль Чернігова", ГО "Молодіжний актив Чернігівщини", ГО "Дістало", ГО "За Чернігів" та профсоюз підприємців "Чернігівщин".

За підсумками акції протесту присутні прийняли звернення до Презитента України з вимогою покласти край корумпованій владі Чернігова та комунальній мафії. Також, участники акції прийняли резолюцію, в якій утворили ініціативну групу для організації та проведення відкритих слухань 27 липня на Красній площі. Питання, що будуть винесені на слухання наступні:
1. Зупинити підвищення тарифів до проведення громадської експертизи самих тарифів. Громада має знати куди витрачаються гроші кожного мешканця.
2. Повернути Чернігівську ТЕЦ та всі котельні до комунальної власності. Слід поставити крапку в грабунку громади.
3. Чернігівенерго має бути повернуто у власність громади.
3. Прибрати від комунальних підприємств всі фірми прокладки.
4. Після публічного обговорення прийняти програму реформування і розвитку ЖКГ м. Чернігова, яка слугуватиме всій громаді.
5. Правоохоронні органи мають притягнути до відповідальності корумповану верхівку Чернігівської влади – Соколова, Кривенка та інших, за багаторічне розкрадання бюджету міста та системи ЖКГ.

Також, своїм рішенням, ми що зібралися на акцію протесту, створили ініціативну групу для організації і проведення відкритих громадських слухань, в наступному складі:
1. Антошин Вадим Леонідович
2. Бей Олександр Анатолійович
3. Бойправ Борис Степанович
4. Василенко Марі Олександрівна
5. Глаба Андрій Володимирович
6. Зінін Дмитро Олександрович
7. Піун Анатолій Володимирович.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини