Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:15:49

Державні службовці відзначили професійне свято

23.06.2014   20:49

23 червня голова обласної ради Микола Звєрєв разом із головою обласної державної адміністрації Володимиром Івашком привітали державних службовців області з їх професійним святом.

В урочистому засіданні з цієї нагоди також взяли участь заступники голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов та Сергій Журман, начальник управління державної служби Головдержслужби України в області Валентин Дубок, голова обкому профспілки працівників державних установ Микола Петренко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, переможці і лауреати ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

«Служіння державі та самовіддана праця на благо народу в усі часи вважалася винятково почесним і відповідальним обов’язком.
Створення в Україні інституту державної служби як дієвого інструменту формування та реалізації державної політики стало свідченням її чіткої орієнтованості на розбудову демократичної, соціальної та європейської держави.
Саме від компетентних, кваліфікованих кадрів залежить реалізація соціально-економічних реформ, розвиток громадянського суспільства, забезпечення добробуту співвітчизників», - відзначив голова облдержадміністрації.

На сьогоднішній день статус державних службовців в області мають майже 9,5 тисяч осіб і переважна кількість, а саме близько 70% з них жінки.
Позитивним є те, що впродовж трьох останніх років зберігається тенденція до збільшення кількості молодих працівників. В області працює більше 4-х тис. службовців віком до 35 років. Це ті люди, які увійшли у свідоме життя вже в часи незалежної України, люди з іншою ментальністю й великими амбіціями до самореалізації.
З усіх організаційних ресурсів саме «людський ресурс», або «людський потенціал», є на сьогоднішній день тим резервом, що приховує найбільші можливості для підвищення ефективності функціонування органів державної влади.

Володимир Івашко вручив відзнаки облдержадміністрації та привітав переможців і лауреатів ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”.

Присутніх також привітали голова обласної ради Микола Звєрєв та голова обкому профспілки працівників державних установ Микола Петренко.

З вітальним словом до державних службовців звернувся Микола Звєрєв, який зазначив, що вірно, чесно та шляхетно служити своєму народові і державі в ім’я її процвітання для українців в усі часи було почесним обов’язком.
- Держава Україна і державні службовці чесно виконують свої функції, співпрацюючи разом з органами місцевого самоврядування. У нас всіх – єдина мета, щоб Україна була процвітаючою, демократичною, європейською державою, - наголосив Микола Звєрєв.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби голова обласної ради вручив почесні грамоти та нагрудні знаки до них:
- головному спеціалісту відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Валентині Сапон;
- головному спеціалісту сектору спеціального захисту та профілактичної роботи Служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації Тетяні Остапенко;
- головному спеціалісту відділу охорони культурної спадщини управління туризму та охорони культурної спадщини Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Ользі Пряхіній.

Також з професійним святом державних службовців привітав та вручив відзнаки обкому профспілки працівників державних установ голова обкому профспілки працівників держустанов Микола Петренко.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини