Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:23:24

Президент Порошенко підтримує ініціативу фракцій щодо дострокових виборів у Верховну Раду

17.06.2014   08:02Агенцiя

Президент України Петро Порошенко зустрівся із керівниками фракцій ВО «Батьківщина» Сергієм Соболєвим, Партії регіонів Олександром Єфремовим, партії УДАР Віталієм Ковальчуком, ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком, головою депутатської групи «Економічний розвиток» Анатолієм Кінахом та уповноваженим представником групи «Суверенна європейська Україна» Ігорем Єремеєвим.

Під час зустрічей Глава держави обговорив координацію дій по проведенню дострокових парламентських виборів. Петро Порошенко наголосив, що запит в суспільстві на повне перезавантаження влади залишається актуальним. «Я це підтримую», - заявив Глава держави.

Крім цього, обговорювалися ініціативи Президента щодо законопроекту про внесення змін до Конституції України, який П.Порошенко назвав «довгоочікуваним» законопроектом. «Цей законопроект повністю відповідає нашій ініціативі щодо децентралізації влади і є ключовим елементом нашого мирного плану на Донбасі», - підкреслив він.

Глава держави також наголосив на необхідності чіткого розмежування повноважень між Президентом, парламентом та Урядом задля ефективнішого функціонування системи влади.

Під час спілкування Глава держави наголосив на важливості реалізації мирного плану на сході України, ключовим елементом якого є децентралізація влади.


Прес-служба Президента України

 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини