Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:47:35

Арт-канікули – 2014

05.06.2014   08:04Агенцiя

В Чернігові розпочався проект літнього дозвілля «Арт-канікули», який започаткував народний депутат України Валерій Дубіль у 2012 році.

Вже третє літо поспіль команда народного депутата пропонує насичену програму, завдяки якій кожна дитина отримає безліч позитивних емоцій, яскравих вражень і, що головне – можливість реалізувати свій творчий потенціал. Адже під час Арт-канікул волонтери аніматори проводять конкурс талантів серед дівчаток і хлопчиків. Наприкінці ж літа найкращі артисти братимуть участь у фінальному гала-концерті проекту «Арт-канікули».

Розклад руху проекту «Арт-канікули» можна переглянути на офіційному сайті народного депутата України Валерія Дубіля та сайтах партнерів Чернігівський монітор, Високий Вал та Біла хата.

Окрім групи аніматорів на проекті завжди присутні депутати міської та районних у місті Чернігові рад (ВО «Батьківщина»). Тож дорослі матимуть змогу поспілкуватися на хвилюючі їх теми з місцевими депутатами.
Як і минулого року, проект відбуватиметься за участі народного депутата Валерія Дубіля.

Найближчим часом Арт-канікули завітають у такі двори:
5 червня – вул. Доценка, 7-а
6 червня – пр-т Миру, 204

Координатор проекту – депутат Деснянської районної у місті Чернігові ради Світлана Личак (066)605-96-83

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини