Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:03:10

Атрошенко хоче вибори міського голови та ради у Чернігові 26 жовтня?

30.05.2014   13:32

Про це йдеться у постанові стосовно позачергових виборів Чернігівського міського голови та міської ради, яку народний обранець зареєстрував 28 травня

Парламенту запропоновано проект Постанови про призначення позачергових виборів Чернігівського міського голови та депутатів Чернігівської міської ради на 26 жовтня 2014 року №4943 зареєстрований 28.05.2014.

Народний депутат Владислав Атрошенко у пояснювальній записці до проекту Постанови Верховної Ради України "Про призначення позачергових виборів Чернігівського міського голови та депутатів Чернігівської міської ради" зазначає наступне: "Оскільки дії Чернігівського міського голови, посадових осіб Чернігівської міської ради та прийняті Чернігівською міською радою рішення по багатьох питаннях суперечать інтересам територіальної громади, є підстави для призначення позачергових виборів голови та депутатів Чернігівської міської ради. Згідно з частиною першою статті 15 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" позачергові місцеві вибори призначаються не пізніше ніж за шістдесят днів до дня виборів. З урахуванням цього, а також з метою надання достатнього часу для підготовки та проведення виборчого процесу, позачергові вибори пропонується призначити на неділю 26 жовтня 2014 року".

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини