Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:06:34

Ніжинці показують високу явку на виборах

25.05.2014   17:41Агенцiя

Голосувати ніжинці й досі йдуть дуже активно. Хто приходить сам, хто — парами, а хто — цілими сім'ями.

Члени виборчих комісій та спостерігачі міських ДВК запевняють, що все проходить досить спокійно, без особливих ексцесів. А явка на вибори дуже велика, тому, на деяких дільницях, щоб отримати бюлетені виборцям доводиться трохи постояти в черзі.

За повідомленнями спостерігачів на двох дільницях у ЗОШ № 7 та ЗОШ № 16 зі списків виборців, які б мали голосувати за президента, зникли кілька десятків прізвищ виборців. При тому, що ці прізвища в списках на вибори міського голови присутні.

Спостерігачі повідомили про це ТВК і представників центру реєстрації виборців. Вони повторно надали списки, яких бракувало та надали змогу людям все ж таки проголосувати.

Усім, кого не знайшли в списках ні для голосування за президента, ні за мера змоги проголосувати не надали. Мотивуючи це тим, що всі зміни до виборчих списків можна було зробити до дев'ятнадцятого травня.

Пам'ятайте, що виборчі дільниці працюють до восьмої вечора. Тому, хто ще й досі не зробив свого вибору — зробіть. Адже, слід взяти до уваги, що люди на сході країни практично не мають змоги прийняти участь у виборах. Тому, щоб вибори відбулися люди тут, на півночі, заході, в центрі та на півдні країни, не мають лишатись осторонь президентських виборів і прийти на виборчі дільниці до їх закриття. Бо саме ми маємо компенсувати низьку явку жителів сходу для того, щоб вибори відбулись.


http://www.uezd.com.ua/page/nizhinci-pokazuyut-visoku-yavku-na-viborax.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини