Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:40:35

Обговорено ключові позиції з підготовки та проведення в області виборів Президента України

06.05.2014   12:21

5 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко провів нараду з питань забезпечення підготовки та проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

У нараді взяли участь начальники територіальних органів Центральних органів виконавчої влади, обласних установ, організацій; керівники правоохоронних органів області; керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Відкриваючи нараду, очільник області наголосив на необхідності виконання завдань, поставлених виконуючим обов’язки Президента України, Головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим під час наради з головами облдержадміністрацій стосовно забезпечення усіх організаційних та технологічних моментів виборчого процесу в регіонах.

Це і питання підготовки приміщень, де будуть відбуватися вибори, і допомога в організації роботи виборчих комісій, їх матеріально-технічне забезпечення тощо.

Особливу увагу Володимир Івашко зосередив на роботі правоохоронних органів, які повинні забезпечити безпеку проведення виборів, охорону приміщень комісій, виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації, захистити право громадян на вибір та не допустити зриву виборчого процесу.

Під час наради також обговорено питання організації голосування військовослужбовців, які розміщуються за межами місць дислокації військових частин; створення належних умов для здійснення офіційними спостерігачами від іноземних держав та міжнародних організацій своїх повноважень під час виборчого процесу; забезпечення стабільного телефонного зв’язку у приміщеннях виборчих комісій усіх рівнів та інші ключові позиції.

Володимир Івашко підкреслив: для того, щоб процес виборів пройшов злагоджено і демократично, без порушень та зауважень, зривів та провокацій, робота органів виконавчої влади та всіх служб в цей день повинна бути скоординованою і злагодженою.

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в країні, голова облдержадміністрації попередив присутніх керівників про посилення персональної відповідальності за доручену ділянку роботи.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини