Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:59:05

ВИБОРИ 2014: Валерій Дубіль закликав вести кампанію чесно, без бруду. ВІДЕО

09.04.2014   16:11Агенцiя

Народний депутат України, в. о. голови Чернігівської обласної партійної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль спростував інформацію про те, що ніби він ніби підтримує по 212 в. о. (центр м. Прилуки Чернігівської області) кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Політик наголосив, що єдиним лідером, і вже багато років, для нього є Юлія Володимирівна Тимошенко.

З приводу цього він дав брифінг 7 квітня, на якому звернувся до усіх учасників політичних перегонів з тим, щоби ця кампанія відбувалася чесно, без бруду. Також політик закликав представників медіа об’єктивно, правдиво доносити до людей інформацію, зокрема стосовно передвиборної. «До чесної боротьби закликала нас і Юлія Володимирівна, - наголосив він і додав: Гріх починати свято з провокацій. Хотілося б, щоб під час передвиборчої кампанії ми отримували лише благі вісті,а не такі як сьогодні», - сказав політик. На його думку, заява, яка пролунала з вуст Олександра Яковенка свідчить не про що інше як про намагання певних осіб ввести суспільство в оману, таким чином загітувавши голосувати за Петра Порошенка.

«Я завжди був і залишаюся в команді Юлії Володимирівни Тимошенко. Це людина, яку багато років намагалися зламати. І всі ми знаємо чому, бо, на мій погляд, вона єдина людина, яка все життя бореться з корупцією і бандитизмом. На сьогодні я виконую обов’язки голови Чернігівської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина», а також є керівником регіонального штабу кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко. І цим все сказано», - наголосив Валерій Дубіль.

Народний депутат, відповідаючи на численні запитання журналістів щодо подальшої реакції на подібні заяви наголосив, що все відбуватиметься в законодавчій площині. «Я вже доручив юристам з҆ ясувати замовників та кількість виходів цього відеозвернення», - сказав політик.

Нагадаємо, підставою для скликання прес-конференції стала заява представника політичної партії УДАР, який називає себе керівником виборчого штабу Петра Порошенка а в Чернігівській області Олександра Яковенка в етері кабельного телеканалу «Дитинець». Зокрема на відео промовець повідомив про наполегливі пропозиції ніби з боку народного депутата Валерія Дубіля щодо підтримки Петра Порошенка по 212 в. округу.


Прес-служба народного депутата Валерія Дубіля

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини