Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:31:08

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна

03.04.2014   08:06Агенцiя

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна на Чернігівщині, у кого добра пам’ять, ще й досі не забули, певно, екс-першого заступника голови тутешньої ОДА Станіслава Прокопенка. Молодий і симпатичний. Подобався жінкам. Він не довго, але активно попрацював у нашій області над розвитком економіки, а ще більше над розбудовою обласного осередку Партії Регіонів. Ця партія тоді була монолітна і міцна, як мощене каміння на Красній площі.

Потім доля та ще мудре рішення Віктора Януковича повели Станіслава Прокопенка до столиці. Він очолив Деснянську в Києві райдержадміністрацію. Ну, і, звісно ж, районну там організацію Партії регіонів. 

З рідною партією, розповідають нам столичні колеги-журналісти, Станіслав Прокопенко пережив лихі для біло-голубих майданові часи. І не просто пережив, а й зберіг районне ядро переконаних в своїй ідеології партійців. Більше того, партійна організація під орудою Станіслава Прокопенка видає останнім часом зразки просто таки європейського мислення.

Останній факт особливо вразив. Станіслав Прокопенко зі своєю ячейкою пішов проти Добкіна, а значить і проти Колеснікова із Єфремовим. Про що йдеться? А йдеться про те, що Станіслав Прокопенко вирішив – не мало, не багато! -- не підтримувати рішення, прийняті на недавньому XIV з’їзді ПР.

“Організація прийняла рішення підтримувати на президентських виборах Сергія Тігіпка, як єдиного рейтингового кандидата, здатного забезпечити партії гідний результат”, – заявив голова Деснянської райорганізації Станіслав Прокопенко.

Ця ж організація, очолювана Прокопенком, письмово звернулася до решти райорганізацій Києва з пропозицією публічно підтримати таку ініціативу “для загальної справи і найкращої підтримки нашої політичної сили”. Отже, виходить, що парторганізація виступила проти рішення з’їзду ПР про підтримку кандидата в президенти Михайла Добкіна.

Це вже позиція! Це вже міцна рука і полум’яне серце без докору і страху. Це вже новий Станіслав Прокопенко! Не той, якого ми бачили у Чернігові. За президента Тигіпка, якби таке раптом сталося, Прокопенко б приїхав у Чернігів не лампочки на мосту чіпляти, а займатись набагато серйознішими справами…


http://yes.cn.ua/news_cn/79671-stanslav-prokopenko-z-demarshem-proti-dobkna.html

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.