Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:31:59

Конфісковані на Чернігівщині КамАЗи передають Збройним Силам

20.03.2014   08:13Агенцiя

Конфісковані у виробника КамАЗи будуть передані Збройним Силам України. Така інформація міститься на сторінці чернігівського осередку "Правого сектору" в соціальній мережі ВКонтакті.

"Один КамАЗ передали військкомату, 5 - внутрішнім військам. Решта 44 їдуть у танкову бригаду в Гончарівськ", - зазначається в повідомленні.

Свої дії організація пояснює оголошенням в Україні часткової мобілізації, в умовах якої, на їх думку, націоналізація майна ворога є цілком виправданою.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок 20 із 50-ти захоплених "Правим сектором" КамАЗів були виставлені на Красній площі Чернігова з метою привернення уваги громадськості до оборудок із цими машинами. Їх описали і взяли під охорону. Голови ОДА і облради ініціювали створення робочої групи, яка з’ясує питання законності знаходження вантажівок на території Чернігівщини та перевірить їх документацію.

Нагадаємо, що в неділю російська компанія "КамАЗ" заявила про захоплення в Україні 50-ти їхніх машин озброєними людьми, які назвали себе самообороною Майдану.

Активісти не дозволили вивезти автівки в Росію, звідки ті мали переганятися в Казахстан. Як з’ясувалося пізніше, сім КамАЗів були затримані за вказівкою першого заступника Чернігівського міського голови, який отримав інформацію про неналежне оформлення документів на техніку. Основну частину партії (43 машини) захопив "Правий сектор" неподалік пункту пропуску "Сеньківка", що на українсько-російському кордоні.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/konfiskovani_na_chernigivshchini_kamazi_peredayut_zbroynim_silam_1919849
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини