Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:18:44

Кличко: Військові повинні адекватно відповідати на спроби вторгнення на територію України

18.03.2014   12:53Агенцiя

Українська армія має охороняти кордони країни у відповідності до сьогоднішньої ситуації та рішуче реагувати на будь-які загрози проникнення російських вояків на територію України.

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій  Кличко під час перебування на прикордонному відділі "Гірськ" на Чернігівщині.

Він поспілкувався з прикордонниками, відповів на їхні запитання, поцікавився наскільки вони готові та забезпечені для виконання завдань, які на них покладені.

"Військові повинні адекватно відповідати на спроби вторгнення на територію України. Бо ми вже бачимо, як російські вояки, яких сьогодні "немає" в Криму, здійснюють вилазки на Херсонщину. А МЗС Росії попереджає, що розглядатиме звернення про "захист" наших громадян на Сході України. Це загроза повномасштабної інтервенції в нашу країну. Нас змушують оборонятися, і ми повинні захищати свою державу",- наголосив Кличко.

Кличко відзначив високий моральний дух солдатів і офіцерів, з якими спілкувався. “Вони чітко сказали: ми перебуваємо на своїй землі і свою Батьківщину будемо захищати. Всі чутки, що у нас армія на межі розвалу, не відповідають дійсності. Є звичайно позиції, які потрібно посилити терміново. Наприклад, потрібно було закупити танкові акумулятори і спальні мішки. Наша партія надала необхідну допомогу”, - розповів лідер “УДАРу”.

Кличко зазначив, що прикордонники обіцяють зробити все, щоби не допустити несанкціонованого переходу кордону ні військовими, ні цивільними, які йдуть в Україну з метою «політичного туризму».

Прес-служба Чернігівського міського осередку партії "УДАР Віталія Кличка"

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини