Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:05:47

Санаторно-курортне лікування за рахунок коштів фонду

10.03.2014   09:24Агенцiя

Одним із видів соціальних послуг, що надаються Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі – Фонд) є санаторно-курортне лікування застрахованих осіб і членів їх сімей.

У 2014 році з бюджету Фонду спрямовується 39,5 млн. грн. на придбання путівок для за вищезазначеної категорії осіб Чернігівської області, що на 1,5 млн. грн. більше, ніж у минулому році. Це дасть змогу направити на санаторно-курортне та відновлювальне лікування 5576 чоловік.

План розподілу передбачає путівки для санаторно-курортного лікування дорослих – 4 571, для лікування дитини у супроводі дорослого – 582, для лікування двох дітей у супроводі дорослого – 8, до відділень реабілітації санаторно-курортних закладів – 415.

Передбачені путівки на курорти: Трускавець – 800, Крим – 1 371, Закарпаття – 383, Одеса – 506, Миргород – 339, Приазов’я – 381 та інші.
За профілями захворювання найбільша кількість путівок передбачена для лікування органів травлення (1268), нервової системи (889), органів опори і руху (998), дихання (958), кровообігу (592) та інші.

Путівки на санаторно-курортне розподілені між Чернігівською міською та міжрайонними виконавчими дирекціями з урахуванням чисельності працюючих станом на 01.10.2013 та заявок робочих органів відділення Фонду, а путівки у відділення відновлювального лікування санаторно-курортних закладів між лікувально-профілактичними закладами області. Видачу останніх буде здійснювати 31 лікувально-профілактичний заклад.

Страхувальники (роботодавці) можуть одержати путівки для своїх працівників в робочих органах відділення Фонду. Адже путівки видаються тільки за основним місцем роботи і лише в період відпустки і не можуть бути передані іншим особам. При цьому працівник протягом календарного року може отримати лише одну путівку з урахуванням путівки, отриманої до санаторію-профілакторію або до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу.

Рішення про виділення путівки працівникові приймає комісія (уповноважений) із соціального страхування. Підставою для цього є особиста заява працівника та медична довідка форми № 070/о. Також комісія (уповноважений) вирішує питання поділу путівки.

Більш детальну інформацію про санаторно-курортне лікування можна отримати у Чернігівській міській та міжрайонних виконавчих дирекціях і їх представництвах в районах області.

Запрошуємо застрахованих осіб та членів їх сімей скористатися санаторно-курортними путівками для покращення і відновлення стану свого здоров’я.


Пресс – служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини