Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:32:08

Володимир Івашко: "Органи виконавчої влади повинні працювати на повну потужність"

06.03.2014   16:44

На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів, керівниками правоохоронних органів та працівниками апарату облдержадміністрації.

Володимир Івашко

Володимир Івашко

Керівник області повідомив, що з понеділка приступив до виконання обов’язків голови облдержадміністрації та озвучив ряд завдань, спрямованих на забезпечення стабільності соціально-економічної ситуації в регіоні.

За його словами, для цього треба переформатувати роботу відповідних обласних структур та райдержадміністрацій, чесно та професійно виконувати свої посадові обов’язки кожному на своєму місці.

Що стосується кадрових питань, які за дорученням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка повинні бути завершені протягом найближчого часу, очільник області зазначив, вертикаль виконавчої влади області складатиметься з професіоналів, які якісно виконують свою роботу та мають повагу серед людей.

- Органи виконавчої влади повинні працювати на повну потужність. Люди мають бачити, що влада, яка перезавантажується, яку вони фінансують своїми податками, працює не для себе, а для людей, - відзначив Володимир Івашко.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що візьме під особистий контроль питання по боротьбі з корупцією та хабарництвом в регіоні, а також ефективну роботу правоохоронних органів. Він підкреслив, що влада негайно буде реагувати на кожен факт порушення законодавства, зловживання владою та посадами.

Володимир Івашко наголосив на необхідності покращення роботи у напрямку доступності і відкритості влади, оскільки на часі – якісні зміни у відносинах між владою та громадою, аби не давати підстав для критики нової влади. Він закликав керівників підрозділів бути ближчими до громади, до проблем та потреб людей, вчасно реагуючи на їх звернення.

- Часу на роздуми у нас немає, ми повинні починати працювати вже сьогодні. Головне завдання – наповнити конкретним змістом сподівання людей, які чекають реальних змін на краще, - зазначив Володимир Івашко.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини