Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:41:41

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради

08.02.2014   10:41Агенцiя

4 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого вносилося 8 питань.

Відповідним рішенням утворена опікунська рада при виконавчому комітеті, яку очолить заступник міського голови Григорій Мисан.
 Цим же рішенням затверджено Положення про опікунську раду, основним завданням якої є розгляд та прийняття відповідних проектів рішень і рекомендацій з питань соціально-правового захисту осіб, визнаних судом недієздатними чи обмежено дієздатними.
 
Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради Валентин Попко вніс на розгляд виконавчого комітету нові знижені майже на 7% тарифи на платні соціальні послуги, що надаються центром. Виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення нових тарифів.
 
Виконавчий комітет ухвалив рішення, яким затвердив  акт приймання-передачі вуличного водопроводу по вулиці Юрченка та передав даний водопровід на баланс для подальшого обслуговування і експлуатації КП “Прилукитепловодопостачання”.
 
Цим же рішенням затверджений акт приймання-передачі житлового будинку №104 по вул.Пушкіна та передано даний житловий будинок на баланс КП “Прилукижитлобуд”.
 
Виконавчий комітет розглянув заяву суб'єкта господарської діяльності щодо погодження цілодобового, без вихідних, режиму роботи магазину “Продукти-684” товариства з обмеженою відповідальністю “АТБ-МАРКЕТ”, що по вул.Київській,291.
 
Зважаючи на те, що власники даного закладу торгівлі не виконують відповідних умов щодо благоустрою території, прилеглої до магазину,  члени виконавчого комітету майже одноголосно відмовили в погодженні цілодобового режиму роботи даного закладу торгівлі. До цього питання можна буде повернуться лише за умови, якщо власник магазину  не буде ігнорувати інтереси територіальної громади міста, а саме: розгляне питання щодо облаштування стоянки для автомобілів, адже водії автомобілями нівечать газони та заважають рухові пішоходів по тротуару;  без нагадування виконуватиме Правила благоустрою міста в частині розчищення прилеглої території від снігу і льоду взимку та облаштування клумб у весняно-літній період тощо.  
 
Виконавчий комітет ухвалив рішення про нагородження з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану і Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  ряду воїнів-інтернаціоналістів за активну життєву позицію та особистий внесок у розвиток ветеранського руху.
 
Окрім вищезазначених, виконавчий комітет розглянув ряд питань з обмеженим доступом та ухвалив по них відповідні рішення.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини