Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:53:15

Чернігівську "Батьківщину" очолив народний депутат Валерій Дубіль

01.02.2014   10:18Агенцiя

31січня на бюро Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» призначено виконуючого обов'язки голови парторганізації – відтепер їх виконуватиме народний депутат України Валерій Дубіль.

Валерій Дубіль

Валерій Дубіль

Відповідне рішення прийняла президії Політичної ради партії 31 січня 2014 року і підписав перший заступник голови партії Олександр Турчинов.
За словами народного депутата, це призначення спричинено надзвичайно складною суспільно-політичною ситуацією в країні та задля підсилення діяльності парторганізації.

- У 2012 році Чернігівщина вкотре закріпила свою опозиційність, набравши 30,7 % голосів, це свідчить про довіру жителів Чернігівщини нашій партії. Це розуміють наші опоненти і вони робитимуть і роблять усе можливе, аби суттєво знизити цей показник. Останні роки для «Батьківщини» були непростими, але керівництву обласної парторганізації вдалося зберегти і закріпити позицію партії в області під час виборів 2012 році. Дякую керівництву за політичну активність, вірність партійним ідеалам та принципам, але партію потрібно не лише зберігати, а розвивати, підвищувати ефективність діяльності всіх територіальних партійних організацій. А ми всі розуміємо, яка нині ситуація в країні, який тиск чинить влада на опозиційних депутатів, тим більше якщо вони працюють у бюджетній сфері. Я вже не кажу про звичайних партійців. А статус народного депутата все ж таки має дещо більші повноваження ніж депутата обласної ради. Та й Олександр Кодола буде моїм першим заступником. Ми маємо виправдати довіру до партії та її лідера Юлії Володимирівні Тимошенко.


Довідка: Дубіль Валерій Олександрович - народний депутат України VI, VII скликань. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".
На виборах 2012 року обраний по багатомандатному загальнодержавному округу №205 (м. Чернігів), член депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету .
Член Постійної делегації у Міжпарламентській асамблеї Православ'я, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Таджикистан, Туркменістан, Азербайджанською Республікою, Ісламською Республікою Афганістан, Узбекистан . Заступник керівника групи з міжпарламентських зв'язків з Соціалістичною Республікою В'єтнам, Словацькою Республікою , Республікою Індія , Республікою Казахстан, заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія . Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Іран, Киргизія, Литва, Чехія, Японія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Ірак, Естонія.


Прес-служба народного депутата Валерія Дубіля
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.