Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:29:34

Чернігівці прийшли на Красну площу пітримати Президента. ФОТО

27.01.2014   20:23Агенцiя

27 січня на центральній площі міста зібралися прихильники, жителі Чернігова та члени Партії регіонів, а також представники духовенства, яким небайдужа доля країни.

Люди прийшли, щоб висловитися проти розколу України, до якого можуть призвести заклики опозиціонерів, та засудити екстремізм. Жителі Чернігівщини також заявили про свою підтримку Президента, виступили за збереження державності, стабільності, миру, порядку і законності у державі.

Особливо актуальним став протест проти насильницьких дій екстремістських угруповань з інших регіонів України, які останніми днями з’явилися на вулицях Чернігова. За наявними даними, їх спеціально звозили до обласного центру за вказівкою опозиціонерів для участі у масових безладах та захопленні адміністративних будівель.

Своїми думками поділилися деякі з учасників акції:

Арсен Дідур, депутат Чернігівської обласної ради, голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, радник голови обласної ради.
- Люди бажають  припинення громадського конфлікту, тому ми і зібралися сьогодні тут. Ситуація в країні перейшла зі звичайного мітингу у громадське протистояння і вже є жертви. Протистояння дійшло і до Чернігова. Наші ж люди бажають стабільності, щоб робоча влада і опозиція нарешті домовилися. Більш того, люди занепокоєні протистоянням влади та опозиції у Чернігові, і тим фактом, що зі сторони опозиційних сил були задіяні жителі західних регіонів. Я вважаю, що в нашому рідному Чернігові ми можемо розібратися без допомоги представників інших регіонів. Тому потрібно домовлятися.

Ігор Москаленко, депутат Чернігівської міської ради, керівник постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку фінансів і бюджету, керівник Чернігівської міської організації Партії регіонів.
- Сьогодні ми подали заявку на проведення мирної акції в підтримку законності та порядку у нашій державі. Країна стоїть на порозі громадянського протистояння. Сумні приклади Югославії, Єгипту та Сирії, конфлікти у яких  переросли у громадянське протистояння, показують: революції призводять не лише до зубожіння людей, а й до численних жертв.

Сьогодні члени партії та чернігівці прийшли підтримати владу. І закликати припинити протистояння. Чернігівці виступають за мир та спокій у нашому рідному місті.

Олександр, житель Чернігова:
- Ми сьогодні сюди прийшли задля миру. Ми не хочемо кровопролиття на нашій землі. Зараз ситуація загострюється і вже йде «брат на брата»…

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Партії регіонів

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини