Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:26:19

Микола Рудьковський написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів

01.12.2013   11:40Агенцiя

Про це народний депутат інформує у власному акаунті в соціальній мережі ВКонтакте.

У заяві йдеться про те, що 30 листопада, Микола Миколайович написав заяву про вихід із франкції Партії Регіонів Верховної Ради України. Далі наводимо текст заяви повіністю:

"Як і більшість своїх співвітчизників я вважаю, що Україна - це Європа, тому мені соромно за події, які стались сьогодні на Майдані Незалежності. На тому самому майдані, де наше покоління у свої студентські роки боролось за долю і волю України під час Революції на граніті. Ми голодували на майданах не для того, щоб через два десятки років там же правоохоронці країни, яку ми вибороли, били кийками по голові наших дітей.

Я переконаний, що усі причетні до кривавих подій сьогоднішнього ранку, повинні бути покарані за здійснені злочини і злочинну бездіяльність, незважаючи на чини і погони: виконанці злочинних наказів, ті, хто їх віддав, і ті, хто міг, але не перешкодив їх виконанню.

Окрім того, Міністр внутрішніх справ України та уряд вцілому повинні понести за безпрецедентні в історії країни події відповідальність політичну і подати у відставку.

Ми як суспільство, незважаючи на відмінність політичних переконань, мови спілкування та регіону проживання, повинні в цей день продемонструвати єдність у несприйнятті насильства по відношення один до одного, і влади—до своїх громадян.

Сьогодні як ніколи нам потрібно слідувати словам Митрополита Володимира «В піст головне—не їсти один одного»."

Джерело: сторінка М.М.Рудьковського в мережі ВКонтакте 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини