Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:49:26

35-а сесія міської ради розглянула всі питання порядку денного та завершила свою роботу

29.11.2013   16:42

Після затвердження порядку денного 35-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання, яка відбулась 29 листопада, міський голова Олександр Соколов повідомив про дострокове припинення депутатських повноважень Віктора Миколайовича Бережного у зв'язку з призначенням його на посаду заступника міського голови, не сумісну з виконанням депутатських повноважень, та включенням його до складу виконавчого комітету міської ради.

Депутати міської ради заслухали відповідну інформацію Чернігівської міської виборчої комісії Чернігівської області, яку зачитала член комісії Галина Щербина, щодо визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у депутати Чернігівської міської ради у виборчому списку міської організації політичної партії "Громадянська солідарність" та реєстрацію депутатом Чернігівської міської ради 6 скликання по багатомандатному виборчому округу Должикової Ірини Олександрівни, повноваження якої як депутата почались з моменту оголошення рішення комісії.

Міська рада затвердила проект рішення про виконання міського бюджету за 9 місяців 2013 року. З основними показниками виконання міського бюджету та внесенням запропонованих змін і доповнень на 2013 рік ознайомив присутніх заступник міського голови-начальник фінансового управління Віктор Бистров.

Депутати Чернігівської міської ради прийняли звернення до Президента України В. Ф. Януковича, Голови Верховної Ради України В. В.  Рибака та Прем'єр-міністра України М. Я.Азарова щодо затримки проходження платежів через рахунки Державної казначейської служби.

У зверненні йдеться про те, що через незадовільне фінансування ускладнено виконання органами виконавчої влади та місцевого самоврядування власних та делегованих їм державою повноважень, оскільки дестабілізує роботу бюджетних установ охорони здоров'я, соціального захисту, освіти, культури та ін. Зростають також борги установ соціальної сфери перед тепло- та енергопостачальними підприємствами. Зважаючи на це, депутати просять терміново вирішити питання здійснення Державною казначейською службою платежів бюджетних установ міста відповідно до платіжних доручень у межах строків, визначених чинним законодавством.

Міська рада також схвалила Програму надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова на 2014-2018 роки, розробником якої є відділ звернень громадян та соціальних питань міської ради. Програма має на меті створення сприятливих умов для реабілітації та соціального захисту мешканців міста, які цього потребують, а також, матеріальна підтримка мешканців, які потрапили у скрутні життєві обставини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини