Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:29:52

Відбулося чергове засідання комісії з питань присвоєння звання Почесний громадянин Чернігівської області

14.11.2013   15:06

Провів засідання, на якому було обговорено питання «Про розгляд кандидатур поданих на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області», керівник комісії, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка. Розпочинаючи роботу, він, зокрема, зазначив, що до обласної ради для розгляду на засіданні комісії надійшли документи на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області» шістьом кандидатурам. В їх числі: Демченко Микола Павлович, Забіяка Іван Михайлович і Фесак Василь Петрович, представлені Талалаївською районною радою, а також Кучма Леонід Данилович, Лук’яненко Левко Григорович та Плющ Іван Степанович, яких на здобуття почесного звання висунули депутати обласної ради.

Нагадаємо, що відповідно до прийнятого обласною радою рішення, звання «Почесний громадянин Чернігівської області» присвоюється один раз на рік не більше, ніж трьом особам.

Як відомо, на чотирнадцятій сесії обласної ради шостого скликання Рішенням обласної ради  від 18 вересня 2013 року, за вагомий внесок у розвиток Придесення звання «Почесний громадянин Чернігівської області» було присвоєно нашому видатному земляку, колишньому Голові Кабміну УРСР Масолу Віталію Андрійовичу. Отож сьогодні члени комісії визначили із представленого списку двох кандидатів на це звання.

Більшістю голосів на затвердження чергового пленарного засідання облради були висунуті  Кучма Леонід Данилович та Плющ Іван Степанович.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.