Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:38:41

Протягом січня – вересня 2013 року до інспекції надійшло 25 письмових звернень від громадян

19.10.2013   09:28

Розгляд звернень громадян є важливим і відповідальним аспектом у роботі ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області. Фахівці ретельно та кваліфіковано опрацьовують всю інформацію, що міститься у зверненнях. Жодне звернення не залишається поза увагою.

Так, протягом січня – вересня 2013 року до інспекції надійшло 25 письмових звернень від громадян. Аналіз тем, порушених у них, свідчить про те, що громадян цікавлять питання стосовно плати за землю, податку на доходи фізичних осіб, надання в оренду житла тощо.

Скарг, пропозицій та повторних звернень за звітний період не надходило. Усі звернення розглянуто відповідно до вимог чинного законодавства, без порушень термінів розгляду.

Посадовими особами інспекції проводяться особисті прийоми громадян згідно з затвердженим графіком.

З початку року керівним складом ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області проведено 41 особистий прийом громадян, у тому числі через громадську приймальню – 23, виїзних – 18. Відповіді на звернення громадян були надані безпосередньо під час особистого прийому.

Записатися на прийом громадяни можуть за телефоном 65-28-25, або звернувшись до відділу забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян (каб.№ 8, 1 поверх).

Попередній запис на особистий прийом є обв’язковим та закінчується не пізніше ніж за 5 робочих днів до календарної дати прийому.

 

М.Ребенок, начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини