Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:37:48

Пішов з життя депутат обласної ради Володимир Тандура

20.09.2013   18:18Агенцiя

На 63 році пішов з життя Тандура Володимир Миколайович, депутат обласної ради, Заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким

Володимир Миколайович Тандура народився 25 липня 1951 року в с. Журавка Варвинського району Чернігівської області.
Після закінчення Журавської середньої школи працював слюсарем Прилуцького заводу протипожежного устаткування. Служив у Радянській армії.
Закінчив факультет міжнародних відносин і міжнародного права Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка у 1977 році.
З 1977 по 1978 рік лектор Варвинського райкому Компартії України. З 1978 по 1981 рік навчався в очній аспірантурі Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка, після закінчення якої працював лектором, а також учителем історії Калиновицької непов ної середньої школи Варвинського району Чернігівської області.
Протягом 1985–2005 років працював у Чернігівському державному педагогічному університеті ім. Т.Г. Шевченка (до 1998 року – педінститут) на різних посадах: асистента, старшого викладача, доцента, завідуючого підготовчим відділенням, директора Інституту післядипломної освіти при Чернігівському державному педагогічному університеті, директора філіалу Національної фармацевтичної академії України при ЧДПУ.
З 2005 по 2007 рік заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації з гуманітарних, соціальних і політико-правових питань.
З 2007 року працює першим проректором, проректором з науково-педагогічної роботи Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка.
Педагога відрізняє ініціативність, наполегливість, працездатність, комунікабельність, вміння встановлювати дружні взаємовідносини з людьми, самокритичність.
Кандидат історичних наук, доцент.
Автор 25 наукових праць.
Відмінник освіти України (2001). Заслужений працівник освіти України.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.