Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 12:23:38

Микола Рудьковський потрапив у топ-20 найбагатших депутатів України

17.07.2013   11:57Агенцiя

Журнал Forbes Україна склав рейтинг 20 найбагатших народних депутатів.

На 12 місці в цьому рейтингу опинився народний депутат Микола Рудьковський із капіталом в 261 млн.дол., обраний по 210 мажоритарному округу. Цікаво, що у минулому році Микола Миколайович із своїми статками був на 41 місці цього рейтингу.

Нинішній лідер рейтингу - засновник корпорації Roshen Петро Порошенко. За рік він збільшив свій статок на рекордні для депутатів-мільйонерів 60% - до $ 1,6 млрд. Зростання відбулося за рахунок поліпшення показників продажів і EBITDA Roshen, зокрема, за межами України, зазначає журнал Forbes Україна.

Однак, в день відкриття третьої сесії Верховної ради VII скликання Порошенко переміститься на другу позицію - після того, як присягу прийме Вадим Новинський, якого Центрвиборчком офіційно оголосив переможцем проміжних парламентських виборів по 224-му округу в Севастополі. Зі статками в $ 1,9 млрд засновник Smart Holding стане найбагатшим парламентарем.

Практично всі найбагатші депутати засідали у Верховній Раді минулого скликання.

На даний момент рейтинг депутатів-багатіїв виглядає так:

http://forbes.ua

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.