Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:53:03

На Чернігівщині свободівці провели низку заходів до Дня Конституції

01.07.2013   14:15Агенцiя

27–29 червня місцеві осередки Всеукраїнського об’єднання “Свобода” на Чернігівщині провели низку заходів, присвячених Дню Конституції та 72-й річниці проголошення Акта відновлення Української Держави.

27 червня з нагоди 72-ї річниці проголошення Акта відновлення Української Держави в Чернігові у тирі по вулиці Жабинського відбувся турнір для аматорів зі стрільби зі спортивних зразків зброї. До змагань долучилися місцеві свободівці. Зокрема, в.о. голови Новозаводської районної організації ВО “Свобода” Євгеній Васильченко виборов третє місце. Переможців нагородили грамотами та цінними подарунками.

28 червня в обласному центрі народний депутат-свободівець Руслан Марцінків представив у КМЦ “Інтермеццо” проєкт Національної Конституції України, який розробило ВО “Свобода”. Листівки з текстом документа свободівці також розповсюдили серед громадськости міста. Під час обох заходів чернігівці брали активну участь у обговореннях різних статей проєкту Основного Закону, а також вносили свої пропозиції щодо його вдосконалення.

29 червня свободівці провели велопробіг у місті Бобровиця. В акції взяло участь 9 велосипедистів. Окрім забігу, юнаки та дівчата змагалися в техніці катання. Свободівці провели конкурс на найшвидший та найповільніший заїзди, а також на заїзд з перешкодами. Переможці отримали в якості призів книжки про історію націоналізму.

Цього ж дня в місті Прилуки відбувся змаг із кульової стрільби з пневматичних гвинтівок. Змагання відбулися на стадіоні Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи. Під час відкриття змагань до учасників з вітальним словом звернувся головний суддя змагань, член комітету Прилуцької міської організації ВО “Свобода” Олександр Роговий, а також депутат міської ради свободівець Валерій Чернов. У влучності змагалися юнаки та дівчата різного віку – загалом понад тридцять учасників. Переможців було нагороджено грамотами, медалями та солодощами.


Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО “Свобода”

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.