Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:09:16

Сеньківка збирає друзів

29.06.2013   13:17

29 червня у с. Сеньківка Городнянського району біля Монументу Дружби проходить Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба-2013», який цього року приймає Україна.

Цей масштабний щорічний захід приурочується до Дня молоді та вносить вагомий вклад у розвиток прикордонного співробітництва України, Республіки Білорусь, Російської Федерації в рамках співтовариства «Єврорегіон Дніпро».

Традиційно у цьому заході беруть участь понад 40000 учасників –делегації молоді та представників органів виконавчої влади, ділових кіл з Чернігівської, Брянської, Орловської, Гомельської, Могильовської областей, представники дипломатичного корпусу сусідніх держав.

Творча концепція фестивальної програми ґрунтується на виконанні завдань, визначених Указами Президента України «Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі» та «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості».

Урочистості біля Монументу Дружби з нагоди Дня Молоді за участю Членів Уряду України, народних депутатів України, духовенства, керівництва області, громадськості розпочалися з літургії, яку провів Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Також учасникам та гостям заходу буде представлено театральне дійство на озері, виступи творчих колективів України, спільну концертну програму художніх колективів, України, Білорусі та Росії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини